svētdiena, 2012. gada 7. oktobris

piektdiena, 5.oktobris

Pēdējās dienas notikumiem bagātas. Tagad tik grūti atcerēties, kas tad bija piektdien.
Dāvim bija latviešu valoda, matemātika un lielais "neko negribu". Es nepiekāpos, līdz ar to mācības beidzās ap 2 (parasti līdz 12 nopietnās lietas un jaunās tēmas izņemam). It sevišķi, ka nekā jauna nebija - iedevu tik uzdevumus treniņam, vielas nostiprināšanai. Iespējams, ka pie vainas bija mana nepieciešamība aizbraukt ar bēbīti pie ārsta. Vai vētra un lietainais laiks. Bet savākties puisim bija grūti.
Emīlam bija informātika (lasīja visu, ko par MS Paint saka uzdevumi.lv), pēc tam pats tapināja darbu, veidoja savu folderīti mācību kompī, saglabāja darbiņu. Vēl Emīls dabaszinībās noslēdza vielu "augi un dzīvnieki", izpildīja visu, ko piedāvā uzdevumi.lv. 
Marijai ir izsīcis prieks apmeklēt bērnu dārzu. Cik saprotu, tas saistīts ar obligāto pusdienlaika gulēšanu. Uz dārziņu iet grib, bet lūdzas, lai pēc pusdienām nākam pakaļ. Vai tad man grūti? Pusvienos jau visi mazuļi mājās, Melai gulēšanas laiks, Marija pievienojās brāļiem krievu val. - BBC filma par dinozauriem, 3.sērija.
Pēcpusdienā iedvesmojāmies no mūsu Tīnūžu kaimiņiem :) puišiem notika mājturība/rokdarbi, pārējie tikām pie gardām vakariņām.



Garšoja lieliski! Paldies, puiši!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru