otrdiena, 2012. gada 16. oktobris

ak vai, kā tas laiks skrien...
īsi atskaitīšos :
vakar
         Emīls mācījās Tīravotu ģimenes skolā - cik sapratu, galvenokārt krievu valodu, nedaudz zīmēja, daudz skraidīja pa mežu un pļavu :) vakarā arī mūzikas skola - ģitāra, solfedžo.
          mēs ar Dāvi daudz lasījām grāmatas un slinkojām - nedaudz krievu un angļu valodas, dabaszinībās atkārtojām par zvaigznājiem, izpildīja uzdevumiem.lv par šo tēmu un orientēšanos apkārtnē. Pie latviešu valodas pieskaitīšu aprakstīto grāmatu.
         Marija uzcītīgi sekoja līdzi Dāvja mācībām. :) Kopā skatījās Peppa Pig. Krāsoja izprintētos Vinnijus Pūkus un princeses.
        Melānija lielākoties nodevās klucīšiem, nedaudz paauklēja lelli, nomazgāja tai dupsi un nolika gulēt. Kad pārējo modrība bija sagurusi, pamatīgi izkrāsoja Dāvja dienasgrāmatu. :D

šodien:
        Dāvis - matemātika (uzdevumi no māc.gr.), sociālās zinības - skolotājas dotā darba lapa, angļu valoda - paņēmām jaunu tēmu vārdiņiem un diskusijām - home. Šodien galvenokārt mācījās un atkārtoja vārdiņus, rīt diskutēsim. Vēlāk arī mūzikas skola - solfedžo, klavieres, vijole.
       Emīls - matemātika (daļas), latviešu valodā (domrakstu tipi) un angļu valoda - jaunie vārdiņi "home". Spēlēja arī ģitāru.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru