otrdiena, 2012. gada 27. novembris

Otrdiena

Diena sākās ar Bībeli abiem. Pēc tam Dāvis matemātikā turpināja pildīt noslēguma uzdevumus. Emīls savukārt runāja ar mani angliski - ņēmām uz priekšu skolotājas doto grāmatu - šodien gramatika to be  - vienkāršā tagadne. Jaunie vārdiņi - valstu nosaukumi un tautības - izrādās, ka zināja tīri labi. Vēl arī izpildīja krustvārdu mīklu par valstu nosaukumiem - tas bija tīri interesanti. Kā arī atkārtojām iepriekšējā reizē runāto - šodien bija itin cerīgi :) Abiem bija krievu valoda - kamēr viens trenējās rakstīt ar rakstītajiem burtiem, otrs lasīja un tulkoja, pēc tam otrādāk. Dāvim arī mūzikas skola - pat nezinu vai šo ir vērts pieminēt. Mūzika mūsmājās ir katru dienu - ja nav nodarbības mūzikas skolā, tad mājās tāpat spēlē vijoli arī brīvdienās. :) Diez - malkas nešana pagrabā ir sports?

2 komentāri:

  1. malkas nešana pagrabā ir sports?

    es domāju - rokdarbi un tehnoloģijas :D

    par angļu valodu, to darba lapu, kuru skolā K. it kā nespēja izpildīt, mājās viņš izpildīja ar trim kļūdām tik (divas - nepazina, kurai valstij karogs).

    AtbildētDzēst
  2. Tak viņiem tā angļu valodas stunda kā elektrošoka terapija bija... Emīls arī pamazām atgūstas un ieiet sliedēs. par roku darbu (rokdarbiem) un tehnoloģisko situācijas atrisinājumu (tātad tehnoloģijām) :D sava taisnība Tev ir :D

    AtbildētDzēst