pirmdiena, 2012. gada 26. novembris

Garā atskaite

Ehh... un atkal man stundu diennaktī par maz...

Trešdien:
Emīls - soc. zin./ vizuālā māksla - pabeidz taisīt savu vizītkarti un vārda ilustrāciju.
Bībele abiem - lasīja un konspektēja.
Dāvis dabaszin. uzdevumi.lv pildīja visu par kalniem  un reljefu. Angļu val. abiem - atkārtojām par artikuliem, atkārtojām vārdiņus, puiši stāstīja par attēlā redzamo. Pēc tam Dāvis izklaidējās starfall.com :)
Abi kārtoja somas un taisījās braucienam uz skolu.
Abiem arī mūzikas skola.

Ceturtdien:
Bijām skolā - satikām daudzus skolotājus, daudz ko izrunājām. Ceļš arī bija ļoti omulīgs kopā ar kaimiņiem no Tīravotiem. Pēc skolas vakarā puiši vēl noskatījās BBC filmu krievu val. "Cīņa par dzīvību" 4. sēriju - tas arī iekš dabaszin.

Piektdien:
Abi sāka ar Bībeli - izlasīja nodaļu un konspektēja. Konspektus pārlasīju, apspriedām kļūdiņas (gan gramatikas, gan stila).
Dāvis - latviešu val. - pildīja uzdevumus par radniecīgiem vārdiem, atzīmēja sakni, galotni, priedēkli un piedēkli.
Emīls - informātika - iekš uzdevumi.lv lasīja un pildīja jautājumus par tastatūru.
Abiem bija angļu val. Emīls vēl bija mērenā šokā pēc vakardienas angļu valodas "stundas" skolā. Ņēmām skolotājas iedoto grāmatu un skatījām pirmo nodarbību. No tās gan daudz kas jau bija zināms, bet "atkārtošana - zināšanu māte", runājām, lasījām, arī rakstiski uzdevumu iedevu papildīt. Dāvis ātri parādīja, ka visu zin un viņu aizdzinu izklaidēties pie kompja ar starfall. Lai netraucē mums ar Emsi angļu valodā mocīties. :D
Abiem bija arī krievu val. - lasīja un tulkoja katrs vienu paragrāfu no mācību grāmatas bija daži jauni vārdiņi (Emīls, kā parasti, nezināja vairāk vārdiņus nekā brālis, Dāvja valodas sajūta kārtējo reizi pierādīja sevi :)), trenējās rakstīt ar rakstītajiem burtiem.
Dāvis brauca uz mūzikas skolu.
Pirms tam vēl abiem bija ierastais ikdienas sports - pievilkšanās, presīte, atspiešanās. Emīlam sports beidzās ātrāk nekā parasti. Iedomājieties - viņš izmežģīja potīti pievelkoties :D To tak vajag mācēt!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru