ceturtdiena, 2012. gada 15. novembris

Dāvis šodien matemātikā  ņēma jauno vielu - ceļš, laiks, ātrums. Sociālās zin. pabeidza skolotājas dotos darbiņus - bija vēl nepabeigts "Mans ceļš" - šito, ja godīgi, pat nepārlasīju. Ielika savā mapē, vedīs nākošnedēļ uz skolu. Vizuālā m. turpināja ilustrēt izlasītās grāmatas. Emīls angļu val. lasīja un tulkoja pasaku. Ļoti švaki gāja ar pagātnes formas saprašanu un vispār gāja grūti. Pēc tam iemīļotā matemātika - tur bez kļūdām :) Ļoti negribēja rakstīt kontroldarbu dabaszin. - tāpēc to sarunājām rītdien. Šodien atkārtoja vēl par augiem un dzīvniekiem - gatavojās rītdienas darbiņam. Sociālās zin. - līdz galam pabeidza darbiņu par savu vārdu - saturiskā daļa jau bija apkopota, šodien vairāk darbojās ar MS Word. Noformatēja darbu, iemācījās arī šo to jaunu iekš informātikas - nesen atnesa atrādīt jau izprintētu (kā pats teica - vēl siltu) darbiņu, Patriotisma stundā šodien pētījām Latvijas karti un atcerējāmies savus tuvos mīļos un vienkārši labus draugus :) darbiņš no uzdevumilv .

Pēdējā laikā tik daudz intensīvi darbojamies, daudz kas notiek - jūtu, ka ieraksti paliek "sausi, sausi" :D Tikai minimums, kas ir nepieciešams man pašai, atskaitei, ko kurš kuru dienu darījis.
Ārpus atskaitēm paliek siltās sajūtas un mātes lepnums, skatoties vakardienas koncerta ierakstus. :) Jā, vietām šķībi, jā, lociņa tehnika uztraukumā brīžiem kļuva šausmīga - bet kopumā tā bija māksla, ko radīja mans dēls. Es tak tā nemācētu :) Vakar līdz vēlam vakaram visi kopā ar Dāvi skatījāmies ierakstus - kritizējām un slavējām, puisis pats iespaidiem pilns atcerējās, kas izdevies, kas nē. Un pašam tak likās, ka tik ideāli nospēlēja, bet ierakstā no malas jau pavisam savādāk izskatās.

Mazule vakar pirmo reizi tika pie frizūras :D

Topošā blogere :)

Vai viņa nav burvīga!?! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru