otrdiena, 2013. gada 15. janvāris

Slimojam, slimojam un slimojam....

Pirmdienā....
Veseli ir tikai mani mājskolnieki. Viņiem mācības - Dāvis latviešu val. darināja vārdus ar izskaņu -ums, pildīja uzdevumus no gramatas. Angļu val. atkārtoja un iemācījās dažus jaunus vārdiņus no tēmas " Food, fruits, vegetables", parunājām I like, don't like. Vēl aprakstīja un ilustrēja izlasīto grāmatu " Ziemeļblāzma" (Filips Pulmans).
Emīls - informātikā zīmēja savas istabas plānu, MS Word pārrakstīja istabas aprakstu angliski, ievietoja attēlu - viss gatavs sūtīšanai skolotājiem - gan informātikas, gan angļu valodas. Dabaszinībās teorija par kontinentiem, pasaules daļām, salām, pussalām, ūdenskritumiem un krācēm. Literatūrā lasa "Staburaga bērnus".
Mājās dzīvojas arī apslimusī Marija. Viņa noskatījās, kā brāļi mācās un pieprasīja kādu uzdevumu arī sev - gribot mācīties burtus. Iedevu viņai brāļu veco labo bilžu ābeci - tagad meitene cītīgi "lasa" :)
Mājās ir arī slimais Māris - raksta šobrīd pastāvīgo darbu latviešu val. Pirms tam jau izlasīja un man atstāstīja par K. Elsbergu un viņa dzeju un matemātikā mocīja mani ar kautkādām tur nevienādībām - esmu lepna - sapratu un tiku galā un varēju vēl pamācīt viņu. :D Vēl Mārim cilvēku vielmaiņa iekš uzdevumi.lv, propāna, butāna degšanas reakcijas un ēdienkarte nedēļai ar kaloriju aprēķinu. Lai nav garlaicīgi slimot. ;)



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru