trešdiena, 2013. gada 6. februāris

Skolas diena, mācības...

Vakar bijām skolā. Diena izdevās lieliska. Noskaidroju visu neskaidro, no sirds izrunājos ar jaukiem, sirdsgudriem cilvēkiem, kopumā man palika ļoti gaiša sajūta pēc šī brauciena.
Vakar tātad puiši mācījās skolā. Visnopietnāk angļu valodu, arī kārtīgi pasportoja, Dāvis padarbojās radoši - taisīja milzu papīra lidmašīnas, paknibinājās ar koku darbnīcā, pablēņojās un papikojās ar klasesbiedriem.

Šodien kārtīga mācību diena.
Emīls izpildīja skolotājas atsūtīto darbu dabaszinībās par hidrosfēru un ūdens apriti. Matemātikā izpildīja skolotājas uzdoto kontroldarbu par daļām. Krievu val. kā parasti, angļu val. lasīja mazus stāstiņus un atbildēja uz uzdotajiem jautājumiem par tiem, arī klausījās ar vienu ausi, ko brālis dara - Dāvis sērfoja pa internetu, dažādās mājaslapās skatījās dažādas valodas mācībām paredzētas filmiņas.
Dāvis latviešu val.  mācījās par lietvārdu, atkārtoja par dzimtām, skaitļiem un iesāka mācīties lietvārdu locījumus un uz kādu jautājumu katrs locījums atbild. Atkārtoja arī par īpašvārdiem. Izpildīja uzdevumos.lv sadaļu par lietvārdu.
Kopā nedaudz pavingrojām, jo abi brāļi žēlojās, ka pēc vakardienas sporta sāpot visas maliņas. Tad nu pastaipījāmies, pakustējāmies, pavingrinājāmies.
Tagad abi aizgājuši uz bibliotēku atjaunot lasāmo grāmatu lrājumus, vakarā abiem mūzikasskola.

Hmm... Jā - zinu - nedēļu te bija klusums. Un atskaiti ar vairs nerakstīšu. Mācīties mācījāmies, dzīvojām, viss notika... Annis gan man nervus ēda nost ar savām slimošanām, bet kopumā jau dzīve ir skaista. :) I'm back :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru