ceturtdiena, 2013. gada 14. februāris

oho..., jau ceturtdiena...

Dāvis šonedēļ praktiski nemācās - viņš slimo. Lielā temperatūra jau ir garām, bet tāpat dienas pavada vāļājoties gultā un 'ēdot'grāmatas. Kādas piecas biezās pa šīm dienām jau ir 'apēstas'. Šodien sāķa arī aprakstīt un ilustrēt izlasīto.

Emīls mācās. Katru dienu ir angļu val. - gan no interneta resursiem, gan gramatiku ņemam. Šodien rakstīja par skolu, skolas noteikumiem (skolotājas uzdots uzdevumus).
Informātikā tapa skolotājas uzdotais darbs - ziema (MSPaint).
Latviešu val. vēl nostiprinājām zināšanas par teikuma virslocekļiem, teikumu paplašināšanu, gramatisko centru, komatu lietošanu - rakstīja dažādus uzdevumus.
Matemātikā šonedēļ pievērsāmies grāmatiņai 'Galvas rēķini matemātikā' - pildīja dažādus atkārtošanas uzdevumus, tai skaitā, par romiešu cipariem, par vidējo aritmētisko, un, protams, daļām.
Krievu val. darbojāmies kā ierasts.
Notiek arī sports - dažnedažādas aktivitātes ārā. Vēlāk nepaslinkošu un ielikšu arī bildītes.
Literatūrā - lasa, lasa un lasa. Uz to mūsmājās neviens nav skubināms. Drīzāk sarežģītāk ir atraut manus vīriešus no grāmatām nost.

Vakar ar Emīlu biju pirtiņā. Tas ir tik kolosāls pasākums. Un ir tik patīkami pa vidu starp sildīšanos pavāļāties ārā sniedziņā. Nez, ko es darīšu vasarā - sniegs pietrūks pilnai laimei.... :)

Šodien ar vīru un Anniņu bijām uz audžuģimeņu atbalsta grupu. Vēl viens burvīgs pasākums, pilns pozitīvu emociju, jēgpilnu sarunu, pieredzes, domu...
Šodien smaidīt vien gribas :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru