trešdiena, 2013. gada 27. marts

Pagājušajā nedēļā kārtīgi mācījāmies. Pirmdien biju ar puišiem skolā, pārējās dienas tā nopietni ņēmām jauno vielu gan matemātikā, gan latviešu val. Katru dienu arī angļu valoda, brīžiem arī krievu, bet tā vairāk tā pašplūsmā gāja - brīžiem vnk. sarunājos ar zēniem krieviski, brīžiem kādu filmu krieviski uzliku paskatīties. Dāvis visu nedēļu darbojās ar savu mazo projektiņu - gatavoja prezentāciju par Madagaskaru. Emīls arī neatpalika - pats izvēlējās gatavot prezentāciju par Saules sistēmu, tādējādi arī pilnveidojot informātikas prasmes (pats aizrāvās, novērtēja atšķirības starp dažādos gados iznākušiem MS Ofiss, par labāko atzina, šķiet, MS Power Point 2010). Pāris vārdos sakot - dzīve bija aizraujoša, ik diena interesanta. Bija arī, protams, mūzikas skola un fiziskas aktivitātes, darbiņi pa māju, abi arī kaut ko zīmēja savam priekam. :)

Šonedēļ - brīvlaiks. Pirmdien mums bija lielā pavasara tīrīšana - vēl šodien nogurums kaulos palicis. Pamatīgi noberzām visas maliņas, sienas, kaktus, kaktiņus, pie viena arī uzsākām šo to pieremontēt. 
Māris, izrādās, māk lieliski špaktelēt sienas un griestus - bija mums no vecā, caurā jumta pleķi par piemiņu palikuši, tad nu tie tiek likvidēti. 
Eduards taisa plauktus ģimenes bibliotēkas stūrītim.
Es kautkādā brīdi grasos to arī safotografēt. 
Annītis centīgi audzē zobus, nu jau viens dzeroklis ir laukā, bet miera nav arī pārējiem. 
Visi kopā gaidām Kristus Augšāmcelšanās svētkus. :) un arī mūsu ģimenes pieaugumu :) Būs pārmaiņas!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru